Reseñas Can Elisa

¿Tienes curiosidad por saber qué piensan nuestros huéspedes de Can Elisa? Léelo aquí.

  • positive review  Can Elisa has everything you want and more. They have thought of everything a guest needs and wants. Add in peace and quiet, super friendly and helpful hosts, starry skies and amazing hikes — it’s 5 star

    thumb Janine Christie
    9/17/2020

    positive review  Sin duda repetiremos!! Lugar precioso con vistas impresionantes. Ideal para desconectar y estar en pareja. Los dueños son súper atentos y detallistas!

    thumb Nidia Balaguer
    7/27/2020

    positive review  Wat een heerlijke plek! Alles klopte hier; het sfeervolle en comfortabele appartement, de prachtige omgeving met mooie wandelroutes, het uitzicht vanaf het terras, de rust, de bloeiende amandelbloesem, de heerlijke Spaanse zon, en vooral de hartelijke ontvangst door Linda en Jasper. Ik ga nooit ergens twee keer naar toe maar voor deze plek maak ik graag een uitzondering. Hasta luego Linda en Jasper!

    thumb Jiska Stroes
    1/29/2020

    positive review  Can Elisa is a great quiet place with all the facilities you could wish for and a fabulous view! There is a lot to explore around Can Elisa so you can choose just to relax or to go for a hike, visit a city or explore the real Spanish life! Jasper and Linda are very responsive and think about the little details which make your stay even more relaxed. I definitely recommend this place!

    thumb Lydia Snoeks
    11/21/2019

    positive review  Very peaceful and tranquil, with superb views, ideally situated for easy access to many of the local Costa Blanca mountain walks but also a short drive away from the coast. Jasper and Linda are superb hosts and they have a wealth of local knowledge and tips. We highly recommend Can Elisa.

    thumb Marion Yeomans
    9/25/2019

    positive review  Wat een heerlijke plek is Can Elisa. We hebben genoten van de rust, de zee en de bergen. Een fijne uitvalsbasis voor een dagje strand of een wandeling in de bergen. Linda en Jasper zijn een fijne gastvrouw/gastheer. Ze kennen de streek goed. Het huisje is goed uitgerust en het zitje buiten met uitzicht op bergen is geweldig. We hebben een fijne week gehad op Can Elisa!

    thumb Marjorie van der Doelen
    7/26/2019
  • positive review  Sitting in the most beautiful valley and mountainous region of Spain, the Can Elisa Casa Rural has not only the display of unreal natural splendor, but is hosted by the most likable and hospitable people you can encounter. Absolutely recommended to absorb and enjoy the real authentic Spanish backlands away from the crowded touristic beaches, though so near.

    thumb Runar Karlsson
    3/29/2019

    positive review  We had such a great time at Can Elisa. Linda and Jasper are excellent hosts. They spoiled us with delicious salami, great red wine, almonds and figs. We can recommend this wonderfully restored country house to anyone in need of rest, looking for a starting point for hikes or activities along the Costa Blanca. We already miss the amazing mountain view and the sky full of stars. Thank you for the numerous excursion tips and shared experiences. Thank you for unforgettable holidays!!!

    thumb Constanze Reinsberg
    8/29/2018

    positive review  Mooie wandelingen gemaakt en in het dorp heerlijk gegeten, lieve zorgzame verhuurders!

    thumb Diana Doornhof
    7/05/2018

    positive review  Sfeervol ingericht appartment, met in de woonkamer een heerlijke schommelstoel � Vanuit de slaapkamer en de keuken heb je een fantastisch uitzicht, waar ik ook ontzettend van heb genoten in de relax stoelen voor het huis. Met het geluid van de vogeltjes op de achtergrond had ik daar uren kunnen blijven zitten. Wat een paradijsje. Ik heb allerlei leuke dingen gedaan en toch kwam ik helemaal tot rust. Zeker een aanrader!

    thumb Kirsten Bruining
    6/15/2018

    positive review  Onze tijd bij Can Elisa was heerlijk. Prachtige natuur, prachtig appartement. Ideale plek om bij te komen en te genieten van mooie uitzichten. Linda en Jasper zijn ontzettend behulpzaam en zeer vriendelijk! Een aanrader!

    thumb Judith Kersloot-Oppelaar
    6/15/2018

    positive review  Weer thuis missen we de Costa Blanca. Zo genoten in Can Elisa! Oase van ruimte en rust. Sfeervol appartement. En wat een adembenemend uitzicht! Linda en Jasper bedank voor jullie gastvrijheid! 👍🏻

    thumb Power Petra
    6/13/2018
  • positive review  We hebben heerlijk genoten van de rust en de prachtige omgeving. Dank voor alle uitleg uit de omgeving. Laat ik zeker de wilde asperges niet vergeten. Toplocatie ��

    thumb Helma Hovener
    4/07/2018

    positive review  Wij hebben hier een fantastische vakantie gehad. Prachtige locatie, sfeervol ingericht appartement, geweldig bed, uitzicht waar je niet op uitgekeken raakt, heerlijk rustig en ontzettend lieve eigenaren die het je graag naar de zin willen maken. Zeker een aanrader voor ieder die de rust en schoonheid van de natuur in Spanje kunnen waarderen! Wij gaan hier zeker terugkomen!

    thumb Willem Ros
    5/24/2017

    positive review  Prachtige lokatie, appartementen volledig voorzien van alle gemakken, super schoon en prachtig ingericht. Je ziet echt waarom Linda en Jasper verliefd zijn geworden op deze plek en hun bezoekers een soortgelijke ervaring willen bezorgen. Super gast vrouw- en heer! Echte aanrader!

    thumb Lucia Levyna
    5/09/2017

    5 star review  Heerlijk 4 dagen in appartement Almendra verbleven. Rustige omgeving en heel mooi uitzicht vanuit slaapkamer en keuken. Genoten van de rust. Het enige geluid dat je overdags hoort zijn de vogels in de natuur.

    thumb Bianca Hartogsveld
    5/16/2016

    positive review  Són una pareja encantadora y con muy buen gusto. Se ha quedado de cine. Estoy segura que os irá de maravilla. Un beso.. Hasta pronto.

    thumb Patri Signes Ripoll
    4/24/2016

    positive review  Weer thuis missen we de Costa Blanca. Zo genoten in Can Elisa! Oase van ruimte en rust. Sfeervol appartement. En wat een adembenemend uitzicht! Linda en Jasper bedank voor jullie gastvrijheid! 👍🏻

    thumb Power Petra
    6/13/2018