Reviews Can Elisa

Recensies zijn voor Can Elisa niet alleen belangrijk, we zijn er ook heel erg trots op. Niet alleen via e-mail maar ook op diverse websites laten onze gasten recensies achter. Op deze pagina een greep uit de recensies! Via Facebook en Google en onderaan de pagina via HomeAway en Tripadvisor.

  • positive review  Can Elisa is a great quiet place with all the facilities you could wish for and a fabulous view! There is a lot to explore around Can Elisa so you can choose just to relax or to go for a hike, visit a city or explore the real Spanish life! Jasper and Linda are very responsive and think about the little details which make your stay even more relaxed. I definitely recommend this place!

    thumb Lydia Snoeks
    11/21/2019

    positive review  Wat een heerlijke plek is Can Elisa. We hebben genoten van de rust, de zee en de bergen. Een fijne uitvalsbasis voor een dagje strand of een wandeling in de bergen. Linda en Jasper zijn een fijne gastvrouw/gastheer. Ze kennen de streek goed. Het huisje is goed uitgerust en het zitje buiten met uitzicht op bergen is geweldig. We hebben een fijne week gehad op Can Elisa!

    thumb Marjorie van der Doelen
    7/26/2019

    positive review  Sitting in the most beautiful valley and mountainous region of Spain, the Can Elisa Casa Rural has not only the display of unreal natural splendor, but is hosted by the most likable and hospitable people you can encounter. Absolutely recommended to absorb and enjoy the real authentic Spanish backlands away from the crowded touristic beaches, though so near.

    thumb Runar Karlsson
    3/29/2019
  • positive review  Can Elisa ligt op een hele mooie plek in Tàrbena, midden in de natuur. De appartementen zijn comfortabel, gezellig ingedeeld, schoon en je hebt een prachtig uitzicht op de bergen. Je kunt vanaf je appartement een aantal verschillende wandelingen in de natuur doen en Linda en Jasper hebben goede tips over de mooie omgeving! Tàrbena zelf is een mooi dorpje en je zit daar tussen de locals je koffie te drinken of tapas te eten. Linda en Jasper geven tips waar je de beste paella kunt eten, waar je worst moet kopen en welk lokaal wijntje het best is. Verder zit je op rij-afstand van het strand, andere leuke dorpjes en het vliegveld. Een echte aanrader, ik wil zeker nog eens terug.

    thumb Anja Roos
    10/17/2018

    positive review  We had such a great time at Can Elisa. Linda and Jasper are excellent hosts. They spoiled us with delicious salami, great red wine, almonds and figs. We can recommend this wonderfully restored country house to anyone in need of rest, looking for a starting point for hikes or activities along the Costa Blanca. We already miss the amazing mountain view and the sky full of stars. Thank you for the numerous excursion tips and shared experiences. Thank you for unforgettable holidays!!!

    thumb Constanze Reinsberg
    8/29/2018

    5 star review  Mooie wandelingen gemaakt en in het dorp heerlijk gegeten, lieve zorgzame verhuurders!

    thumb Diana Doornhof
    7/05/2018
  • 5 star review  Sfeervol ingericht appartment, met in de woonkamer een heerlijke schommelstoel � Vanuit de slaapkamer en de keuken heb je een fantastisch uitzicht, waar ik ook ontzettend van heb genoten in de relax stoelen voor het huis. Met het geluid van de vogeltjes op de achtergrond had ik daar uren kunnen blijven zitten. Wat een paradijsje. Ik heb allerlei leuke dingen gedaan en toch kwam ik helemaal tot rust. Zeker een aanrader!

    thumb Kirsten Bruining
    6/15/2018

    5 star review  Onze tijd bij Can Elisa was heerlijk. Prachtige natuur, prachtig appartement. Ideale plek om bij te komen en te genieten van mooie uitzichten. Linda en Jasper zijn ontzettend behulpzaam en zeer vriendelijk! Een aanrader!

    thumb Judith Kersloot-Oppelaar
    6/15/2018

    positive review  Weer thuis missen we de Costa Blanca. Zo genoten in Can Elisa! Oase van ruimte en rust. Sfeervol appartement. En wat een adembenemend uitzicht! Linda en Jasper bedank voor jullie gastvrijheid! 👍🏻

    thumb Power Petra
    6/13/2018

  • 5 star review  ¿Cómo empezar?Linda & Jasper son dos personas encantadoras, desde el momento en el que contactamos con ellos todo fueron facilidades y amabilidad. 🤗La Safari Tent ha superado todas nuestras expectativas ya que está cuidada al máximo, con todo lujo de detalles. Han pensado en todo y hemos estado muy muy a gusto. Las vistas no tienen precio... desayunar, comer, cenar en esa terracita es uno de los highlights de este lugar. 100% recomendable para desconectar y perderse en la naturaleza. ⛰ Estoy seguro que volveremos. 😊 ¡Hasta pronto!

    thumb Raúl Guerrero Meliá
    8/17/2020

    5 star review  Fuímos con unas expectativas muy altas y el resultado fue de 10. La tienda/cabaña Safari no defrauda. Consigues evadirte de todo, disfrutar de la montaña y tanto Jasper como su mujer son muy agradables. Sin duda repetiremos, es un auténtico gozo.

    thumb alberto sandiego garay
    8/21/2020

    5 star review  Great quiet place with all the facilities you could wish for and a fabulous view! Jasper and Linda are very responsive and think about the little details which make your stay even more relaxed.I definitely recommend this place.

    thumb Erwin van Dijk
    11/20/2019
  • 5 star review  Recomiendo 100% reservar una estancia en Can Elisa. Yo concretamente me alojé en la Safari tent y fue una experiencia mágica, rodeada de montañas y perfecto para desconectar. Además los anfitriones, Lisa y Jasper cuidan hasta el mínimo detalle, incluyendo vino de bienvenida. Creía que haría calor, debido a que me alojé en pleno agosto, pero al estar bastante alto, tuve hasta frio por la noche. Sin duda, repetiré! Gracias 🙂

    thumb Gema Lorente González
    8/17/2020

    5 star review  Excepcional y maravilloso lugar para desconectar de tu rutina. Grandes vistas y maravillosa atención por parte de los host

    thumb RICARDO ZAZO
    9/06/2020

    5 star review  Excelente lugar para descansar, todo muy nuevo y no falta ningún detalle. Vistas impresionantes.

    thumb Miguel Casero
    7/12/2020
  • 5 star review  Amazing place to relax and reset! Spectacular views, great hikes, peace and quiet and super friendly and helpful hosts. I highly recommend a visit.

    thumb Janine Christie
    9/17/2020

    5 star review  Estuvimos en la glamping y nos encantó, la tranquilidad es especial, no le falta detalle, ni dentro ni fuera, todo impoluto de limpio, el jabón de lavanda una maravilla, q olor!!! Las vistas del frente, sin palabras. La verdad q estuvimos los días de la ola de calor y dentro, no se podía estar en las horas fuertes de sol, pero en el banco de fuera con una brisita, tan agusto. Y cómo no, nombrar a Jasper y Linda, majísima pareja, seguid así! Muchísimas gracias por la botella de vino y el pan casero hecho por ellos. Volveremos!! Un saludo!!

    thumb Vanessa Cutillas
    8/15/2020

    5 star review  We had such a great time at Can Elisa. Linda and Jasper are excellent hosts. They spoiled us with delicious salami, great red wine, almonds and figs. We can recommend this wonderfully restored country house to anyone in need of rest, looking for a starting point for hikes or activities along the Costa Blanca. We already miss the amazing mountain view and the sky full of stars. Thank you for the numerous excursion tips and shared experiences. Thank you for unforgettable holidays!!!

    thumb Constanze Bräunig
    8/29/2018