Surroundings: Costa Blanca

Get acquainted with the beautiful surroundings of Tàrbena and the Costa Blanca

Can Elisa ligt op vijf minuten afstand van Tàrbena in de Costa Blanca. De steden Valencia en Alicante zijn op rijafstand en dichterbij Can Elisa vind je naast adembenemende natuur, ook de mooiste stranden. Geniet op een terrasje in Altea van tapas en een heerlijke wijn, of trek er op uitga wandelen, mountainbiken of wielrennen en maak er een actieve vakantie van.

De keus is aan jou, geniet!

Direct surroundings of Tàrbena

Restaurants in Tàrbena

In Tarbena you will find several restaurants, you can dine extensively or enjoy delicious tapas.

More info

Places of interest

Besides lazing around, there is also a lot to see in the surroundings of Can Elisa. Enjoy nature and the beautiful landscape.

More info

THE REGION AND CITIES NEAR CAN ELISA

Tarbena

In het hart van de provincie Alicante en genesteld in de bergen ligt Tàrbena. Een klein dorpje met kronkelende smalle straatjes.

Meer info

Altea

In de nauwe, witte straatjes rondom de grote kerk van Altea, vind je diverse galerieën en ateliers van (inter)nationale kunstenaars.

Meer info

Benidorm

De Costa Blanca is een populaire vakantieregio en ligt in het zuidoosten van Spanje, tussen de dorpen Denia en Pilar de la Horadada.

Meer info

Alicante

Struin over de Explanada de España, een geplaveide promenade van de haven tot aan Canalejas Park.

 

Meer info

Valencia

Altijd al willen weten waar het Spaanse rijstgerecht ‘paella’ vandaan komt? Je weet zeker dat het gerecht haar oorsprong vindt in Valencia…

Meer info