De omgeving: Costa Blanca

Maak alvast kennis met de prachtige omgeving van Tàrbena en de Costa Blanca

Can Elisa ligt op vijf minuten afstand van Tàrbena in de Costa Blanca. De steden Valencia en Alicante zijn op rijafstand en dichterbij Can Elisa vind je naast adembenemende natuur, ook de mooiste stranden. Geniet op een terrasje in Altea van tapas en een heerlijke wijn, of trek er op uitga wandelen, mountainbiken of wielrennen en maak er een actieve vakantie van.

De keus is aan jou, geniet!

DE DIRECTE OMGEVING VAN TARBENA

Restaurants in Tàrbena

In Tarbena vind je diverse restaurants, kan je uitgebreid tafelen of genieten van heerlijke tapas.

Lees meer

Bezienswaardigheden

Naast heerlijk luieren is er ook veel moois te zien in de omgeving van Can Elisa. Geniet van de natuur en het mooie landschap.

Lees verder

DE REGIO EN STEDEN IN DE BUURT VAN CAN ELISA

Tarbena

In het hart van de provincie Alicante en genesteld in de bergen ligt Tàrbena. Een klein dorpje met kronkelende smalle straatjes.

Meer info

Altea

In de nauwe, witte straatjes rondom de grote kerk van Altea, vind je diverse galerieën en ateliers van (inter)nationale kunstenaars.

Meer info

Benidorm

De Costa Blanca is een populaire vakantieregio en ligt in het zuidoosten van Spanje, tussen de dorpen Denia en Pilar de la Horadada.

Meer info

Alicante

Struin over de Explanada de España, een geplaveide promenade van de haven tot aan Canalejas Park.

 

Meer info

Valencia

Altijd al willen weten waar het Spaanse rijstgerecht ‘paella’ vandaan komt? Je weet zeker dat het gerecht haar oorsprong vindt in Valencia…

Meer info