Appartement huren in Tàrbena

Op vakantie aan de Costa Blanca, vlak bij het strand en de stad Valencia.
Verblijf in een van de 2 appartementen van Can Elisa Tàrbena.

De accommodatie met twee gezellige Spaanse appartementen bevindt zich vlak bij het authentieke dorpje Tàrbena, in het zuidoosten van Spanje. Het dorp ligt een uur rijden ten noorden van Alicante en 1 uur en 15 minuten rijden ten zuiden van Valencia en op 25 minuten rijafstand van het strand van Altea. De appartementen liggen verscholen in een bergkam en bieden uitzicht op de bergketen Sierra de Bernia en Puig Campana. In de nabije omgeving staan veel olijf- en amandelbomen. Op het landgoed ervaar je veel privacy en kun je optimaal genieten van dit ongerepte natuurgebied.

Can Elisa bestaat uit een hoofd- en bijgebouw waarvan het bijgebouw is omgetoverd tot twee ruime appartementen, Almendra en Oliva. Elk appartement beschikt over een woonkamer met volledig uitgeruste keuken, eethoek en een slaapkamer met badkamer en suite. Ook hebben beide appartementen een eigen terras, vanwaar je uitzicht hebt op de bergen. Zowel Oliva als Almendra biedt plaats aan maximaal twee personen. Can Elisa wordt gerund door de Nederlanders Linda en Jasper. Wij wonen sinds begin eind 2017 full-time in Spanje en kijken uit naar uw bezoek.

Appartement Almendra

 In appartement Almendra geniet je van het uitzicht op de amandelvelden. Het appartement beschikt over een woonkamer met keuken, ruime slaapkamer en badkamer.

Bekijk het appartement

 

Appartement Oliva

Dit sfeervol ingerichte appartement beschikt over een woonkamer met keuken, ruime slaapkamer en badkamer. Door de grote glazen schuifpui geniet je ook binnen van het fantastische uitzicht op de Bernia (bergketen).

Bekijk het appartement

 

VIDEO IMPRESSIE APPARTEMENT ALMENDRA

VIDEO IMPRESSIE APPARTEMENT OLIVA

VIDEO IMPRESSIE GLAMPING SAFARI TENT

Sfeer appartementen

Plattegrond

CAN ELISA – EEN OASE VAN RUST & NATUUR IN TàRBENA

Interesse? Een vraag? Neem gerust contact met ons op, we staan je graag te woord.