golfen in de buurt van TÀRBENA

Bekijk welke golfbanen je kan bezoeken tijdens je verblijf in Tàrbena

GOLFEN IN DE BUURT VAN TÀRBENA

Vergeet je golfclubs niet mee te nemen als je regelmatig op de golfbaan staat: in de buurt van Can Elisa kun je op meerdere plaatsen een balletje slaan. De Costa Blanca heeft namelijk een aantal mooie golfgelegenheden en vormt met het mooie weer, het gematigde klimaat en aantrekkelijke prijzen de perfecte bestemming voor golfliefhebbers. Het hele jaar door.

De Costa Blanca telt maar liefst veertien ‘18 holes’ golfbanen. Enkele van deze golfbanen behoren tot de top van de wereld en zijn ontwikkeld door grote namen in de golfwereld.

GOLFBANEN IN DE BUURT VAN CAN ELISA

Op 24 kilometer van Tàrbena, in het plaatsje Oliva, ligt Club de Golf Oliva Nova. Deze golfbaan werd in 1995 ontworpen door de professionele Spaanse golfer Severiano Ballesteros, staat bekend als een van de beste golfbanen van de Costa Blanca en heeft een oppervlakte van vijftig hectare met in totaal 18 holes.

Iets dichterbij, op 14 kilometer, vind je bij de stad Benidorm de golfbaan Villaitana Golf Poniente. Deze baan is samengesteld door de Amerikaanse golflegende Jack Nicklaus en wordt gekenmerkt door het natuurlijke landschap met dennenbomen. In totaal heeft de baan 18 holes en een lengte van 3.858 meter. Tijdens het golfen wordt je getrakteerd op een prachtig uitzicht: vanaf de baan kijk je namelijk uit op de Middellandse Zee en de omliggende bergketens.