restaurants in de omgeving van Can Elisa

Genieten van de Spaanse keuken en gastvrijheid

RESTAURANTS IN TARBENA

Can Pinet

Can Pinet is het restaurant van Alicia en Jaime en deze vind je aan de rechterkant als je vanaf de parkeerplaats het dorp inloopt. Paella staat altijd op het menu en is voor liefhebbers zeker het proberen waard. Bestel je het menu del dia? Dan krijg je vooraf een heerlijke salade en Sobrasada.

Lees verder

Ca's Pelut

Bij Ca’s Pelut geniet je van heerlijke Paella, geweldig uitzicht en een echte Spaanse sfeer.

Vergeet het toetje niet (postre), ze maken hier de heerlijkste cheesecake! Mocht je vaker dan 1 x gaan, probeer dan ook zeker de “pan de calatrava”.

Meer info

Bar Plaça

Zoals de naam al doet vermoeden is dit eigenlijk een bar. De kookkunsten van de vrouw des huizes zijn echter dermate goed dat we Bar Plaça toch zeker onder de noemer restaurants plaatsen. 

Geniet als voorgerecht van de mejillones (mosselen), gambas of andere tapas. Als hoofdgerecht worden er “platos” geserveerd. Simpel, maar heerlijk, onze voorkeur is de Sepia (inktvis). 

De bar bevindt zich op het dorpsplein.

Cas Tarbeners

Bij Cas Tarbeners ga je terug in de tijd: elk gerecht is geïnspireerd op de Mallorcaanse geschiedenis van Tàrbena, vertaald in een mooi kunstwerk van voedzame producten. Van kazen en worsten tot de heerlijkste wijnen uit Mallorca… Bij Cas Tarbeners wordt je gegarandeerd verrast!

Meer info

Sa Cantarella

Net voordat je Tarbena in rijdt kom je langs restaurant Sa Cantarella. Naast een prachtig uitzicht, kan je bij Sa Cantarella ook heerlijk aan het zwembad genieten.

Meer info

Castell d'Inés

Castell d’Ines bevindt zich in een dorpje op een half uur rijden van Can Elisa, Castell de Castells. 

Gerund door mensen met passie en liefde voor het vak. Een klein restaurant waar slechts voor een paar tafels wordt gekookt. Alleen aandacht voor de gast en de gerechten. 

Meer info

Can Sueño

Schone lucht, natuur en stilte. De zon, de wind, de bergen, onlosmakelijk zijn ze met elkaar verbonden en met “Sueño”, wat Spaans is voor droom.Rob en Hennie koken 4 dagen per week met veel liefde, en passie. Niet alleen de gerechten zijn geweldig, de gastvrijheid, de locatie en ambiance zijn een avontuur op zich. Reserveren is wel noodzakelijk.

Meer info