Close

Restaurants in de omgeving van Can Elisa

Genieten van de Spaanse keuken

Restaurants in Tarbena

Tarbena beschikt over een aantal kleine restaurantjes waar je heerlijk kan genieten van Spaanse gerechten. Weg van het toerisme, eet je tussen de locals en ontspan je te midden van het rumoer van alledag.
Can Pinet

Can Pinet is het restaurant van Alicia en Jaime en deze vind je aan de rechterkant als je vanaf de parkeerplaats het dorp inloopt. Paella staat altijd op het menu en is voor liefhebbers zeker het proberen waard. Bestel je het menu del dia? Dan krijg je vooraf een heerlijke salade en Sobrasada. Vergeet niet om als toetje de cheesecake te proeven – daar krijg je geen spijt van!

Meer info

Can Jesus

Gek op tapas en zoek je de gezelligheid van de locals? Dan zit je bij Can Jesus goed. Deze kleine tapas bar vind je op het plein in Tàrbena en vormt de plek waar veel bewoners samenkomen om een drankje te drinken. De tapas zijn erg goed én scherp geprijsd. Ook kun je er in de avond terecht voor een eenvoudige maaltijd.

Meer info

Cas Tarbeners

Bij Cas Tarbeners ga je terug in de tijd: elk gerecht is geïnspireerd op de Mallorcaanse geschiedenis van Tàrbena, vertaald in een mooi kunstwerk van voedzame producten. Van kazen en worsten tot de heerlijkste wijnen uit Mallorca… Bij Cas Tarbeners wordt je gegarandeerd verrast!

Meer info

Can Sueño

Een must do! Can Sueño ligt 10 minuten voorbij Tarbena richting Castell de Castells.
Ultiem genieten

Schone lucht, natuur en stilte. De zon, de wind, de bergen, onlosmakelijk zijn ze met elkaar verbonden en met “Sueño”, wat Spaans is voor droom.Rob en Hennie koken 4 dagen per week met veel liefde, en passie. Niet alleen de gerechten zijn geweldig, de gastvrijheid, de locatie en ambiance zijn een avontuur op zich. Reserveren is wel noodzakelijk.

Meer info

CAN ELISA