Over Ons | Linda & Jasper

Van harte welkom bij Can Elisa!

Can Elisa | Linda & Jasper

Can Elisa: het huis dat in 2011 onze harten stal. Toen wij voor het eerst op vakantie waren in Tàrbena, werden wij verliefd op de omgeving van het dorpje en de provincie Alicante aan de Costa Blanca, de zuidoostkust van Spanje. De natuur, de energie, de mensen, alles klopte. Nadat we meerdere keren de regio bezochten, wisten we het zeker. Hier komt een vakantieverblijf! We maakten een afspraak met een makelaar en tekenden in september 2014 het contract.

Vanaf dat moment zijn wij bezig geweest met de realisatie van onze droom. Een prachtige plek, fantastisch huis en geweldige locatie die we graag delen met onze gasten. Can Elisa onderging een grote verbouwing en opende in het voorjaar van 2016 haar deuren voor gasten.

De naam ‘Can Elisa’ is een eerbetoon aan mijn overleden moeder Els (moeder van Jasper). ‘Can’ is Valenciaans voor ‘huis’ en ‘schuilplaats’.

Wie zijn wij?

We hebben gewoond in Amersfoort en hebben elkaar ontmoet gedurende onze studententijd. Inmiddels hebben we veel van de wereld gezien en zijn we gedurende een vakantie in Spanje verliefd geworden op de omgeving van Tàrbena. We besloten in Tàrbena een eigen huis te zoeken om dit om te toveren tot een heerlijke vakantiebestemming.

Het is een voorrecht om in Spanje te mogen wonen, we genieten van het huis, onze droomplek en de gasten.