Reviews Can Elisa

Recensies zijn voor Can Elisa niet alleen belangrijk, we zijn er ook heel erg trots op. Niet alleen via e-mail maar ook op diverse websites laten onze gasten recensies achter. Op deze pagina een greep uit de recensies! Via Facebook en Google en onderaan de pagina via HomeAway en Tripadvisor.

  • review rating 0  Wat een heerlijke plek! Alles klopte hier; het sfeervolle en comfortabele appartement, de prachtige omgeving met mooie wandelroutes, het uitzicht vanaf het terras, de rust, de bloeiende amandelbloesem, de heerlijke Spaanse zon, en vooral de hartelijke ontvangst door Linda en Jasper. Ik ga nooit ergens twee keer naar toe maar voor deze plek maak ik graag een uitzondering. Hasta luego Linda en Jasper!

    thumb Jiska Stroes
    1/29/2020

    review rating 0  Can Elisa is a great quiet place with all the facilities you could wish for and a fabulous view! There is a lot to explore around Can Elisa so you can choose just to relax or to go for a hike, visit a city or explore the real Spanish life! Jasper and Linda are very responsive and think about the little details which make your stay even more relaxed. I definitely recommend this place!

    thumb Lydia Snoeks
    11/21/2019

    review rating 0  Very peaceful and tranquil, with superb views, ideally situated for easy access to many of the local Costa Blanca mountain walks but also a short drive away from the coast. Jasper and Linda are superb hosts and they have a wealth of local knowledge and tips. We highly recommend Can Elisa.

    thumb Marion Yeomans
    9/25/2019
  • review rating 0  Wat een heerlijke plek is Can Elisa. We hebben genoten van de rust, de zee en de bergen. Een fijne uitvalsbasis voor een dagje strand of een wandeling in de bergen. Linda en Jasper zijn een fijne gastvrouw/gastheer. Ze kennen de streek goed. Het huisje is goed uitgerust en het zitje buiten met uitzicht op bergen is geweldig. We hebben een fijne week gehad op Can Elisa!

    thumb Marjorie van der Doelen
    7/26/2019

    review rating 0  Sitting in the most beautiful valley and mountainous region of Spain, the Can Elisa Casa Rural has not only the display of unreal natural splendor, but is hosted by the most likable and hospitable people you can encounter. Absolutely recommended to absorb and enjoy the real authentic Spanish backlands away from the crowded touristic beaches, though so near.

    thumb Runar Karlsson
    3/29/2019

    review rating 0  Can Elisa ligt op een hele mooie plek in Tàrbena, midden in de natuur. De appartementen zijn comfortabel, gezellig ingedeeld, schoon en je hebt een prachtig uitzicht op de bergen. Je kunt vanaf je appartement een aantal verschillende wandelingen in de natuur doen en Linda en Jasper hebben goede tips over de mooie omgeving! Tàrbena zelf is een mooi dorpje en je zit daar tussen de locals je koffie te drinken of tapas te eten. Linda en Jasper geven tips waar je de beste paella kunt eten, waar je worst moet kopen en welk lokaal wijntje het best is. Verder zit je op rij-afstand van het strand, andere leuke dorpjes en het vliegveld. Een echte aanrader, ik wil zeker nog eens terug.

    thumb Anja Roos
    10/17/2018
  • review rating 0  We had such a great time at Can Elisa. Linda and Jasper are excellent hosts. They spoiled us with delicious salami, great red wine, almonds and figs. We can recommend this wonderfully restored country house to anyone in need of rest, looking for a starting point for hikes or activities along the Costa Blanca. We already miss the amazing mountain view and the sky full of stars. Thank you for the numerous excursion tips and shared experiences. Thank you for unforgettable holidays!!!

    thumb Constanze Reinsberg
    8/29/2018

    review rating 5  Mooie wandelingen gemaakt en in het dorp heerlijk gegeten, lieve zorgzame verhuurders!

    thumb Diana Doornhof
    7/05/2018

    review rating 5  Sfeervol ingericht appartment, met in de woonkamer een heerlijke schommelstoel � Vanuit de slaapkamer en de keuken heb je een fantastisch uitzicht, waar ik ook ontzettend van heb genoten in de relax stoelen voor het huis. Met het geluid van de vogeltjes op de achtergrond had ik daar uren kunnen blijven zitten. Wat een paradijsje. Ik heb allerlei leuke dingen gedaan en toch kwam ik helemaal tot rust. Zeker een aanrader!

    thumb Kirsten Bruining
    6/15/2018

  • review rating 5  Can Elisa está en un entorno de naturaleza maravilloso, perfecto para desconectar, hacer senderismo e incluso ir a la playa al estar a penas media hora, o bañarse en fuentes naturales de bolulla o callosa (fonts d'algar). Levantarse cada día con las vistas que le rodea recargaba energías para el resto del día. Vistas a la montaña y al mar. Apartamentos (en nuestro caso glamping) totalmente equipado. Fuimos el último fin de semana del estado de alarma y las medidas de seguridad relativas al covid19 las cumplían:tienda completamente limpia, no entran durante tu estancia ni para explicarte nada, lo explican todo desde fuera, con mascarilla y te dejan un bote de gel desinfectante. Todo perfecto

    thumb Miriam Lucia Abad Castaño
    6/29/2020

    review rating 5  Excelente lugar para descansar, todo muy nuevo y no falta ningún detalle. Vistas impresionantes.

    thumb Miguel Casero
    7/12/2020

    review rating 5  Great quiet place with all the facilities you could wish for and a fabulous view! Jasper and Linda are very responsive and think about the little details which make your stay even more relaxed.I definitely recommend this place.

    thumb Erwin van Dijk
    11/20/2019
  • review rating 5  Aanrader voor alle liefhebbers van rust, wandelen en prachtige natuur. Met het gezellige Altea op een half uurtje rijden kan je ook genieten van zon, strand en leuke eetgelegenheden, om dan weer terug te keren in de serene rust van Can Elisa. Linda en Jasper hebben twee prachtig verzorgde appartementen, je wordt gastvrij en hartelijk door hen ontvangen. We hebben zelden zo'n fijn verblijf gehad! Veel dank, veel succes en tot ziens.

    thumb Peronnik Veltman
    3/02/2020

    review rating 5  We had such a great time at Can Elisa. Linda and Jasper are excellent hosts. They spoiled us with delicious salami, great red wine, almonds and figs. We can recommend this wonderfully restored country house to anyone in need of rest, looking for a starting point for hikes or activities along the Costa Blanca. We already miss the amazing mountain view and the sky full of stars. Thank you for the numerous excursion tips and shared experiences. Thank you for unforgettable holidays!!!

    thumb Constanze Bräunig
    8/29/2018