Reviews Can Elisa

Recensies zijn voor Can Elisa niet alleen belangrijk, we zijn er ook heel erg trots op. Niet alleen via e-mail maar ook op diverse websites laten onze gasten recensies achter. Op deze pagina een greep uit de recensies! Via onze eigen website, daar onder via Facebook en Google en onderaan de pagina via HomeAway en Tripadvisor.

Reviews www.canelisa.com 

June 05, 2018 by Cor En Ria

Wat hebben we genoten deze week in mei. Veel gewandeld in de buurt van Can Elisa en Tarbena. Jullie hebben er iets moois van gemaakt, heerlijk verbleven in appartement Oliva!

May 19, 2018 by J V Beers

Rust, uitzicht, genieten van de natuur. Leuk dat we jullie eerste gasten mochten zijn, een ding staat vast: wij komen terug!

Sep 15, 2017 by Rob on

Prachtig uitzicht, een mooi appartement, gastvrijheid en stilte. We hebben genoten van ons verblijf bij Can Elisa. Zeker een aanrader en hoop er zeker nog eens te mogen verblijven.

  • review rating 0  We had such a great time at Can Elisa. Linda and Jasper are excellent hosts. They spoiled us with delicious salami, great red wine, almonds and figs. We can recommend this wonderfully restored country house to anyone in need of rest, looking for a starting point for hikes or activities along the Costa Blanca. We already miss the amazing mountain view and the sky full of stars. Thank you for the numerous excursion tips and shared experiences. Thank you for unforgettable holidays!!!

    thumb Constanze Bräunig
    8/29/2018

    review rating 5  Mooie wandelingen gemaakt en in het dorp heerlijk gegeten, lieve zorgzame verhuurders!

    thumb Diana Doornhof
    7/05/2018

    review rating 5  Sfeervol ingericht appartment, met in de woonkamer een heerlijke schommelstoel � Vanuit de slaapkamer en de keuken heb je een fantastisch uitzicht, waar ik ook ontzettend van heb genoten in de relax stoelen voor het huis. Met het geluid van de vogeltjes op de achtergrond had ik daar uren kunnen blijven zitten. Wat een paradijsje. Ik heb allerlei leuke dingen gedaan en toch kwam ik helemaal tot rust. Zeker een aanrader!

    thumb Kirsten Bruining
    6/16/2018
  • review rating 5  Onze tijd bij Can Elisa was heerlijk. Prachtige natuur, prachtig appartement. Ideale plek om bij te komen en te genieten van mooie uitzichten. Linda en Jasper zijn ontzettend behulpzaam en zeer vriendelijk! Een aanrader!

    thumb Judith Kersloot-Oppelaar
    6/15/2018

    review rating 5  Weer thuis missen we de Costa Blanca. Zo genoten in Can Elisa! Oase van ruimte en rust. Sfeervol appartement. En wat een adembenemend uitzicht! Linda en Jasper bedank voor jullie gastvrijheid! 👍🏻

    thumb Power Petra
    6/13/2018

    review rating 5  We hebben heerlijk genoten van de rust en de prachtige omgeving. Dank voor alle uitleg uit de omgeving. Laat ik zeker de wilde asperges niet vergeten. Toplocatie ��

    thumb Helma Hovener
    4/07/2018
  • review rating 5  Wij hebben hier een fantastische vakantie gehad. Prachtige locatie, sfeervol ingericht appartement, geweldig bed, uitzicht waar je niet op uitgekeken raakt, heerlijk rustig en ontzettend lieve eigenaren die het je graag naar de zin willen maken. Zeker een aanrader voor ieder die de rust en schoonheid van de natuur in Spanje kunnen waarderen! Wij gaan hier zeker terugkomen!

    thumb Willem Ros
    5/24/2017

    review rating 5  Prachtige lokatie, appartementen volledig voorzien van alle gemakken, super schoon en prachtig ingericht. Je ziet echt waarom Linda en Jasper verliefd zijn geworden op deze plek en hun bezoekers een soortgelijke ervaring willen bezorgen. Super gast vrouw- en heer! Echte aanrader!

    thumb Lucia Levyna
    5/09/2017

    review rating 5  Heerlijk 4 dagen in appartement Almendra verbleven. Rustige omgeving en heel mooi uitzicht vanuit slaapkamer en keuken. Genoten van de rust. Het enige geluid dat je overdags hoort zijn de vogels in de natuur.

    thumb Bianca Hartogsveld
    5/16/2016

  • review rating 5  Het is echt een fantastisch mooie en rustige plek! Mooi uitzicht over de bergen. Weinig huisjes er omheen, echt even het gevoel van “weg van alles”. Mooi en net huisje met alles wat je nodig hebt en een heerlijke douche. Wij zaten in appartement Oliva.

    thumb fre jorna
    7/04/2018

    review rating 5  Onze tijd bij Can Elisa was heerlijk. Prachtige natuur, prachtig appartement. Ideale plek om bij te komen en te genieten van mooie uitzichten. Linda en Jasper zijn ontzettend behulpzaam en zeer vriendelijk! Een aanrader!

    thumb Judith Oppelaar
    6/15/2018

    review rating 5  We had such a great time at Can Elisa. Linda and Jasper are excellent hosts. They spoiled us with delicious salami, great red wine, almonds and figs. We can recommend this wonderfully restored country house to anyone in need of rest, looking for a starting point for hikes or activities along the Costa Blanca. We already miss the amazing mountain view and the sky full of stars. Thank you for the numerous excursion tips and shared experiences. Thank you for unforgettable holidays!!!

    thumb Constanze Bräunig
    8/29/2018
  • review rating 5  Van te voren zie je de foto's van de locatie, lees je reviews maar toch vallen deze in het niet, wanneer je aan komt bij Can Elisa. De authentieke spaanse woning en kamers zijn voorzien van luxe elementen om heerlijk te ontspannen en genieten van je verblijf. Het overweldigende en immense uitzicht; je wordt er stil van, je kunt uren genieten en blijven staren in de verte.... Leven midden in de natuur, leven in een authentiek spaans dorp, op steenworp afstand van Althea en Benidorm. Verder is Can Elisa een heerlijke uitvalsbasis voor citytrip naar bijvoorbeeld Valencia en Alicante.

    thumb sjoerd peerbooms
    7/23/2018

    review rating 5  Top locatie met een prachtig uitzicht. De appartementen zijn net nieuw en typisch spaans ingericht. In de buurt heb je mooie mountainbike routes maar ook als wielrenner kan je hier in de omgeving heerlijk klimmen en dalen. Echt een aanrader!

    thumb Ko Schout
    6/12/2018

    review rating 5  Geweldig mooie appartementen in een geweldige omgeving. Voor rust, wielrennen, wandelen of gewoon genieten van de natuur is dit een echte aanrader. De lokale horeca is geweldig en niet duur. Op rij-afstand zijn stranden te vinden die heel mooi zijn. Wij hebben een geweldig lang weekend doorgebracht. De huiseigenaren zijn aardig en geven veel tips voor leuke en mooie activiteiten. Top locatie met mooi uitzicht!

    thumb Wim-Paul Donkers
    6/14/2018