Reviews Can Elisa

Recensies zijn voor Can Elisa niet alleen belangrijk, we zijn er ook heel erg trots op. Niet alleen via e-mail maar ook op diverse websites laten onze gasten recensies achter. Op deze pagina een greep uit de recensies! Via onze eigen website, daar onder via Facebook en Google en onderaan de pagina via HomeAway en Tripadvisor.

Reviews www.canelisa.com 

June 05, 2018 by Cor En Ria

Wat hebben we genoten deze week in mei. Veel gewandeld in de buurt van Can Elisa en Tarbena. Jullie hebben er iets moois van gemaakt, heerlijk verbleven in appartement Oliva!

May 19, 2018 by J V Beers

Rust, uitzicht, genieten van de natuur. Leuk dat we jullie eerste gasten mochten zijn, een ding staat vast: wij komen terug!

Sep 15, 2017 by Rob on

Prachtig uitzicht, een mooi appartement, gastvrijheid en stilte. We hebben genoten van ons verblijf bij Can Elisa. Zeker een aanrader en hoop er zeker nog eens te mogen verblijven.

  • review rating 0  Sitting in the most beautiful valley and mountainous region of Spain, the Can Elisa Casa Rural has not only the display of unreal natural splendor, but is hosted by the most likable and hospitable people you can encounter. Absolutely recommended to absorb and enjoy the real authentic Spanish backlands away from the crowded touristic beaches, though so near.

    thumb Runar Karlsson
    3/29/2019

    review rating 0  Can Elisa ligt op een hele mooie plek in Tàrbena, midden in de natuur. De appartementen zijn comfortabel, gezellig ingedeeld, schoon en je hebt een prachtig uitzicht op de bergen. Je kunt vanaf je appartement een aantal verschillende wandelingen in de natuur doen en Linda en Jasper hebben goede tips over de mooie omgeving! Tàrbena zelf is een mooi dorpje en je zit daar tussen de locals je koffie te drinken of tapas te eten. Linda en Jasper geven tips waar je de beste paella kunt eten, waar je worst moet kopen en welk lokaal wijntje het best is. Verder zit je op rij-afstand van het strand, andere leuke dorpjes en het vliegveld. Een echte aanrader, ik wil zeker nog eens terug.

    thumb Anja Roos
    10/17/2018

    review rating 0  We had such a great time at Can Elisa. Linda and Jasper are excellent hosts. They spoiled us with delicious salami, great red wine, almonds and figs. We can recommend this wonderfully restored country house to anyone in need of rest, looking for a starting point for hikes or activities along the Costa Blanca. We already miss the amazing mountain view and the sky full of stars. Thank you for the numerous excursion tips and shared experiences. Thank you for unforgettable holidays!!!

    thumb Constanze Reinsberg
    8/29/2018
  • review rating 5  Mooie wandelingen gemaakt en in het dorp heerlijk gegeten, lieve zorgzame verhuurders!

    thumb Diana Doornhof
    7/05/2018

    review rating 5  Sfeervol ingericht appartment, met in de woonkamer een heerlijke schommelstoel � Vanuit de slaapkamer en de keuken heb je een fantastisch uitzicht, waar ik ook ontzettend van heb genoten in de relax stoelen voor het huis. Met het geluid van de vogeltjes op de achtergrond had ik daar uren kunnen blijven zitten. Wat een paradijsje. Ik heb allerlei leuke dingen gedaan en toch kwam ik helemaal tot rust. Zeker een aanrader!

    thumb Kirsten Bruining
    6/15/2018

    review rating 5  Onze tijd bij Can Elisa was heerlijk. Prachtige natuur, prachtig appartement. Ideale plek om bij te komen en te genieten van mooie uitzichten. Linda en Jasper zijn ontzettend behulpzaam en zeer vriendelijk! Een aanrader!

    thumb Judith Kersloot-Oppelaar
    6/15/2018
  • review rating 5  Weer thuis missen we de Costa Blanca. Zo genoten in Can Elisa! Oase van ruimte en rust. Sfeervol appartement. En wat een adembenemend uitzicht! Linda en Jasper bedank voor jullie gastvrijheid! 👍🏻

    thumb Power Petra
    6/13/2018

    review rating 5  We hebben heerlijk genoten van de rust en de prachtige omgeving. Dank voor alle uitleg uit de omgeving. Laat ik zeker de wilde asperges niet vergeten. Toplocatie ��

    thumb Helma Hovener
    4/07/2018

    review rating 5  Wij hebben hier een fantastische vakantie gehad. Prachtige locatie, sfeervol ingericht appartement, geweldig bed, uitzicht waar je niet op uitgekeken raakt, heerlijk rustig en ontzettend lieve eigenaren die het je graag naar de zin willen maken. Zeker een aanrader voor ieder die de rust en schoonheid van de natuur in Spanje kunnen waarderen! Wij gaan hier zeker terugkomen!

    thumb Willem Ros
    5/24/2017

  • review rating 5  We had such a great time at Can Elisa. Linda and Jasper are excellent hosts. They spoiled us with delicious salami, great red wine, almonds and figs. We can recommend this wonderfully restored country house to anyone in need of rest, looking for a starting point for hikes or activities along the Costa Blanca. We already miss the amazing mountain view and the sky full of stars. Thank you for the numerous excursion tips and shared experiences. Thank you for unforgettable holidays!!!

    thumb Constanze Bräunig
    8/29/2018

    review rating 5  We hebben een heerlijke week in appartement Olivia gehad. Can Elisa ligt prachtig en het appartement is smaakvol ingericht. De eigenaren zijn zeer attent en geven veel info over de omgeving. Vanuit Can Elisa kun je mooie wandelingen in de omgeving maken en als je daar geen zin in hebt kun je heerlijk genieten op het terras en in de tuin. Wij hebben genoten van de rust, het uitzicht en de zon.

    thumb Annelies de Bruin
    1/20/2019

    review rating 5  Prachtige plek, heerlijke vakantie! Midden in de natuur, heel mooi! Appartement Oliva is helemaal top en compleet!

    thumb Dine van der Staaij
    5/01/2019
  • review rating 5  Wij hebben een geweldige vakantie gehad in een van de mooie appartementen van Can Elisa. Wij verbleven in Oliva. Een zeer sfeervolle inrichting waar niets aan ontbreekt en waar het heerlijk toeven is. In de omgeving kun je fijne wandelingen maken, leuke strandjes bezoeken en mooie ritten maken. Jasper en Linda verrasten ons met heerlijke proeverijtjes zoals Amandelen, zelf gemaakte kersen likeur etc. Ook kregen wij hele goede tips waar je kan gaan eten. Het plaatsje Tarbena is klein maar alles is aanwezig. Een supermarkt, viswinkel, meerdere restauranten en Bar Plaza waar het lekker zitten is onder het genot van een hapje en drankje temidden van de lokale bevolking. Maar bovenal het geweldige uitzicht, de stilte en rust nabij Can Elisa en de voortreffelijke gastvrijheid van Linda en Jasper maakte onze vakantie tot een groot feest!!! Absoluut een aanrader!!

    thumb Paul Bertrand
    10/07/2018

    review rating 5  Al meerdere malen enkele dagen verbleven in Can Elisa, een prachtig uitzicht, prachtige appartementen, een mooie rustige omgeving en heerlijk weer!

    thumb Tineke Hoekstra
    4/11/2019

    review rating 5  Wij hebben het heerlijk gehad in Can Elisa. Iedere morgen weer een verrassing om buiten de schoonheid van de bergen te zien. Het huisje was luxe, schoon, gezellig en de bedden waren super!

    thumb Joseph Kramers
    4/01/2019