Reviews Can Elisa

Recensies zijn voor Can Elisa niet alleen belangrijk, we zijn er ook heel erg trots op. Niet alleen via e-mail maar ook op diverse websites laten onze gasten recensies achter. Op deze pagina een greep uit de recensies! Via Facebook en Google en onderaan de pagina via HomeAway en Tripadvisor.

  • review rating 0  Super ontvangst, tot in de puntjes verzorgd appartement met oog voor details maar bovenal de natuur die je ten volle ervaart.

    thumb Gerald van den Esschert
    4/29/2019

    review rating 0  Sitting in the most beautiful valley and mountainous region of Spain, the Can Elisa Casa Rural has not only the display of unreal natural splendor, but is hosted by the most likable and hospitable people you can encounter. Absolutely recommended to absorb and enjoy the real authentic Spanish backlands away from the crowded touristic beaches, though so near.

    thumb Runar Karlsson
    3/29/2019

    review rating 0  Can Elisa ligt op een hele mooie plek in Tàrbena, midden in de natuur. De appartementen zijn comfortabel, gezellig ingedeeld, schoon en je hebt een prachtig uitzicht op de bergen. Je kunt vanaf je appartement een aantal verschillende wandelingen in de natuur doen en Linda en Jasper hebben goede tips over de mooie omgeving! Tàrbena zelf is een mooi dorpje en je zit daar tussen de locals je koffie te drinken of tapas te eten. Linda en Jasper geven tips waar je de beste paella kunt eten, waar je worst moet kopen en welk lokaal wijntje het best is. Verder zit je op rij-afstand van het strand, andere leuke dorpjes en het vliegveld. Een echte aanrader, ik wil zeker nog eens terug.

    thumb Anja Roos
    10/17/2018
  • review rating 0  We had such a great time at Can Elisa. Linda and Jasper are excellent hosts. They spoiled us with delicious salami, great red wine, almonds and figs. We can recommend this wonderfully restored country house to anyone in need of rest, looking for a starting point for hikes or activities along the Costa Blanca. We already miss the amazing mountain view and the sky full of stars. Thank you for the numerous excursion tips and shared experiences. Thank you for unforgettable holidays!!!

    thumb Constanze Reinsberg
    8/29/2018

    review rating 5  Mooie wandelingen gemaakt en in het dorp heerlijk gegeten, lieve zorgzame verhuurders!

    thumb Diana Doornhof
    7/05/2018

    review rating 5  Sfeervol ingericht appartment, met in de woonkamer een heerlijke schommelstoel � Vanuit de slaapkamer en de keuken heb je een fantastisch uitzicht, waar ik ook ontzettend van heb genoten in de relax stoelen voor het huis. Met het geluid van de vogeltjes op de achtergrond had ik daar uren kunnen blijven zitten. Wat een paradijsje. Ik heb allerlei leuke dingen gedaan en toch kwam ik helemaal tot rust. Zeker een aanrader!

    thumb Kirsten Bruining
    6/15/2018
  • review rating 5  Onze tijd bij Can Elisa was heerlijk. Prachtige natuur, prachtig appartement. Ideale plek om bij te komen en te genieten van mooie uitzichten. Linda en Jasper zijn ontzettend behulpzaam en zeer vriendelijk! Een aanrader!

    thumb Judith Kersloot-Oppelaar
    6/15/2018

    review rating 5  Weer thuis missen we de Costa Blanca. Zo genoten in Can Elisa! Oase van ruimte en rust. Sfeervol appartement. En wat een adembenemend uitzicht! Linda en Jasper bedank voor jullie gastvrijheid! 👍🏻

    thumb Power Petra
    6/13/2018

    review rating 5  We hebben heerlijk genoten van de rust en de prachtige omgeving. Dank voor alle uitleg uit de omgeving. Laat ik zeker de wilde asperges niet vergeten. Toplocatie ��

    thumb Helma Hovener
    4/07/2018

  • review rating 5  Geweldige plek met mooi uitzicht op bergen om helemaal tot rust te komen en uitvalbasis voor prachtige wandelingen. Super leuk ingericht en schoon appartement. Jasper en Linda bedankt voor jullie gastvrijheid en tips. Knuffel voor Lola.

    thumb Ron Toonen
    7/05/2019

    review rating 5  Prachtige plek, heerlijke vakantie! Midden in de natuur, heel mooi! Appartement Oliva is helemaal top en compleet!

    thumb Dine van der Staaij
    5/01/2019

    review rating 5  Smaakvol appartement! Super schoon en adembenemende omgeving. Ik heb genoten en Linda en Jasper zijn super hosts!

    thumb Saskia Bosma Munter
    6/16/2019
  • review rating 5  Wij hebben het heerlijk gehad in Can Elisa. Iedere morgen weer een verrassing om buiten de schoonheid van de bergen te zien. Het huisje was luxe, schoon, gezellig en de bedden waren super!

    thumb Joseph Kramers
    4/01/2019

    review rating 5  We had such a great time at Can Elisa. Linda and Jasper are excellent hosts. They spoiled us with delicious salami, great red wine, almonds and figs. We can recommend this wonderfully restored country house to anyone in need of rest, looking for a starting point for hikes or activities along the Costa Blanca. We already miss the amazing mountain view and the sky full of stars. Thank you for the numerous excursion tips and shared experiences. Thank you for unforgettable holidays!!!

    thumb Constanze Bräunig
    8/29/2018

    review rating 5  Wat hebben wij genoten in Can Elisa. Het is de ideale plek voor liefhebbers van rust en natuurschoon, en een prima uitvalsbasis voor het maken van prachtige wandelingen of bezoeken van leuke dorpjes. Wat wil een mens nog meer: in het zonnetje ontbijten met een fantastisch uitzicht, wandelen in de wonderschone natuur, genieten van een koud glas witte wijn of cerveza met een overheerlijke paella op een terras, slapen in een heerlijk bed, wakker worden onder een verkwikkende douche, en zo kunnen we nog wel ff doorgaan. En ‘last but not least’: Jasper en Linda schrijven gastvrijheid met een vette hoofdletter ‘G’. Als je ze nodig hebt staan ze direct voor je klaar; zit je rustig een boekje te lezen, dan ‘wandelen ze onzichtbaar om je heen’.

    thumb Rosita Weerts
    5/23/2019