Reviews Can Elisa

Recensies zijn voor Can Elisa niet alleen belangrijk, we zijn er ook heel erg trots op. Niet alleen via e-mail maar ook op diverse websites laten onze gasten recensies achter. Op deze pagina een greep uit de recensies! Via onze eigen website, daar onder via Facebook en Google en onderaan de pagina via HomeAway en Tripadvisor.

Reviews www.canelisa.com 

June 05, 2018 by Cor En Ria

Wat hebben we genoten deze week in mei. Veel gewandeld in de buurt van Can Elisa en Tarbena. Jullie hebben er iets moois van gemaakt, heerlijk verbleven in appartement Oliva!

May 19, 2018 by J V Beers

Rust, uitzicht, genieten van de natuur. Leuk dat we jullie eerste gasten mochten zijn, een ding staat vast: wij komen terug!

Sep 15, 2017 by Rob on

Prachtig uitzicht, een mooi appartement, gastvrijheid en stilte. We hebben genoten van ons verblijf bij Can Elisa. Zeker een aanrader en hoop er zeker nog eens te mogen verblijven.

Alfons Martínez Jiménez
Alfons Martínez Jiménez
20:55 06 Jan 18
Els amos són gent molt amable, propera i detallista. El servei ha sigut excel·lent. La casa, molt neta, tranquil·la i bonica. El lloc és ideal si t'agraden les muntanyes i la vegetació.
Esther Cijffers
Esther Cijffers
18:14 18 Sep 17
Wat een oase van Rust. Je voelt je echt welkom in dit gezellig ingerichte huisje op dit paradijselijke plekje.
Anna van Klaveren
Anna van Klaveren
08:54 20 Jun 16
Heerlijke mid week vakantie gehad in Can Elisa. Mooi appartement, sfeervol ingericht. Heerlijke omgeving. En prachtig weer.
Emiel Kamzol
Emiel Kamzol
07:03 20 Jun 16
Samen met mijn vrouw een lang weekend doorgebracht. Top accommodatie.
Ko Schout
Ko Schout
11:31 12 Jun 18
Top locatie met een prachtig uitzicht. De appartementen zijn net nieuw en typisch spaans ingericht. In de buurt heb je mooie mountainbike routes maar ook als wielrenner kan je hier in de omgeving heerlijk klimmen en dalen. Echt een aanrader!
Bekijk alle beoordelingen
Can Elisa - Appartementen in Tarbena
5.0
powered by Facebook
Diana Doornhof
Diana Doornhof
2018-07-05T11:49:28+0000
Mooie wandelingen gemaakt en in het dorp heerlijk gegeten, lieve zorgzame verhuurders!
Kirsten Bruining
Kirsten Bruining
2018-06-15T22:10:55+0000
Sfeervol ingericht appartment, met in de woonkamer een heerlijke schommelstoel � Vanuit de slaapkamer en de keuken heb je een fantastisch uitzicht, waar ik ook ontzettend van heb genoten in de relax stoelen voor het huis. Met het geluid van de vogeltjes op de achtergrond had ik daar uren kunnen blijven zitten. Wat een paradijsje. Ik heb allerlei leuke dingen gedaan en toch kwam ik helemaal tot rust. Zeker een aanrader!
Judith Kersloot-Oppelaar
Judith Kersloot-Oppelaar
2018-06-15T14:12:01+0000
Onze tijd bij Can Elisa was heerlijk. Prachtige natuur, prachtig appartement. Ideale plek om bij te komen en te genieten van mooie uitzichten. Linda en Jasper zijn ontzettend behulpzaam en zeer vriendelijk! Een aanrader!
Power Petra
Power Petra
2018-06-13T07:52:56+0000
Weer thuis missen we de Costa Blanca. Zo genoten in Can Elisa! Oase van ruimte en rust. Sfeervol appartement. En wat een adembenemend uitzicht! Linda en Jasper bedank voor jullie gastvrijheid! 👍🏻
Helma Hovener
Helma Hovener
2018-04-07T13:49:27+0000
We hebben heerlijk genoten van de rust en de prachtige omgeving. Dank voor alle uitleg uit de omgeving. Laat ik zeker de wilde asperges niet vergeten. Toplocatie ��
Sja Nien
Sja Nien
2017-10-27T13:51:29+0000
Jan Aanraad
Jan Aanraad
2017-09-25T14:33:00+0000
Willem Ros
Willem Ros
2017-05-24T13:17:38+0000
Wij hebben hier een fantastische vakantie gehad. Prachtige locatie, sfeervol ingericht appartement, geweldig bed, uitzicht waar je niet op uitgekeken raakt, heerlijk rustig en ontzettend lieve eigenaren die het je graag naar de zin willen maken. Zeker een aanrader voor ieder die de rust en schoonheid van de natuur in Spanje kunnen waarderen! Wij gaan hier zeker terugkomen!
Lucia Levyna
Lucia Levyna
2017-05-09T11:42:57+0000
Prachtige lokatie, appartementen volledig voorzien van alle gemakken, super schoon en prachtig ingericht. Je ziet echt waarom Linda en Jasper verliefd zijn geworden op deze plek en hun bezoekers een soortgelijke ervaring willen bezorgen. Super gast vrouw- en heer! Echte aanrader!
Bianca Hartogsveld
Bianca Hartogsveld
2016-05-16T20:43:04+0000
Heerlijk 4 dagen in appartement Almendra verbleven. Rustige omgeving en heel mooi uitzicht vanuit slaapkamer en keuken. Genoten van de rust. Het enige geluid dat je overdags hoort zijn de vogels in de natuur.
Patri Signes Ripoll
Patri Signes Ripoll
2016-04-24T15:19:41+0000
Són una pareja encantadora y con muy buen gusto. Se ha quedado de cine. Estoy segura que os irá de maravilla. Un beso.. Hasta pronto.