Close

DE REGIO EN STEDEN IN DE BUURT VAN CAN ELISA

Maak alvast kennis met de prachtige regio Costa Blanca!

Hoewel het lijkt dat guesthouse Can Elisa zich ver van de bewoonde wereld bevindt, ligt het toch vlak bij verschillende dorpen en steden. Zoals het authentieke Mediterraanse dorpje Tàrbena, waar diverse restaurants en cafés te vinden zijn. 

Zodra je aankomt in de Costa Blanca, begrijp je ook meteen waarom de streek zo populair is: het weer is er vrijwel altijd goed en de kust zorgt direct voor het ultieme vakantiegevoel. Je vindt er bruisende badplaatsen en mooie jacht- en vissershavens. Heb je geen zin in massatoerisme? Bezoek dan een van de vele oude bergdorpjes, waar nog steeds de authentieke Spaanse sfeer heerst en die via kleine kronkelende bergweggetjes te bereiken zijn. De Costa Blanca heeft een warm mediterraan klimaat met warme zomers en milde winters. Daardoor is de streek ook een aangename vakantiebestemming in de wintermaanden.

Tarbena

In het hart van de provincie Alicante en genesteld in de bergen ligt Tàrbena. Een klein dorpje met kronkelende smalle straatjes.

Lees meer over Tarbena
Altea

In de nauwe, witte straatjes rondom de grote kerk van Altea, vind je diverse galerieën en ateliers van (inter)nationale kunstenaars.

Lees meer over Altea
Benidorm

Zon, zee, strand en de typische Spaanse gezelligheid. Benidorm heeft het allemaal!

Lees meer over Benidorm
Alicante

Struin over de Explanada de España, een geplaveide promenade van de haven tot aan Canalejas Park.

Lees meer over Alicante
Valencia

Altijd al willen weten waar het Spaanse rijstgerecht ‘paella’ vandaan komt? Je weet zeker dat het gerecht haar oorsprong vindt in Valencia…

Lees meer over Valencia
CAN ELISA