Appartement Oliva huren in Tàrbena

Verblijf in het volledig ingerichte appartement Oliva van Can Elisa

Appartement Oliva

Het appartement Oliva is volledig gemoderniseerd, zodat je van alle gemakken bent voorzien en veel comfort ervaart tijdens jouw verblijf. Toch zijn de karakteristieke details van het huis nog steeds duidelijk te zien. Deze details worden sterk benadrukt door de typische Spaanse inrichting van het appartement. De originele natuurstenen muur is de blikvanger van de woonkamer, de slaapkamer heeft een groot, antiek raam en de keuken beschikt over een granieten wasbak. Ook is de woonkamer voorzien van een grote glazen schuifpui, waardoor je een prachtig uitzicht hebt op de bergketen Sierra de Bernia en de omliggende boerenvelden. Bij aankomst staat er een lokale fles wijn voor je klaar.

De Costa Blanca heeft een medeteriaan gematigd klimaat. Dit betekent dat de winters zacht zijn en de zomers relatief koel. Extreme temperaturen zoals in zuid Spanje komen hier dan ook niet veel voor.

De bergkam waar Can Elisa is gebouwd ligt aan de zeekant van de berg. Door deze verbinding met de zee hebben we de hele dag een verkoelende zeebries over ons land waaien. Om schaduwplekjes te creëren  hebben we aan de voorkant van de huisjes een pergola gebouwd.

De appartementen blijven ondanks de warmte buiten heerlijk koel. Ze zijn voorzien van speciaal warmte werend glas, de buitenmuren (50cm dik) houden de warmte tegen en de koelte van de nacht (Can Elisa ligt op 500 meter hoogte) juist vast.

Toch op zoek naar verkoeling? Binnen 5 minuten lig je in het dorpszwembad (juli en augustus) in ons dorp Tàrbena. Binnen 15 minuten kan je in het verkoelende bergwater zwemmen bij watervallen fonts d’ Algar. Of je neemt binnen 30 minuten een heerlijke duik in zee.

 

 

Aantal personen: 2
Indeling: Woonkamer, keuken, slaapkamer met
badkamer en suite
Bed type: Box spring  2 x 90 x 200
Aankomst / vertrek: 16.00 / 11.00
Keuken: Volledig ingericht + gasbarbecue buiten
Verwarming: Pelletkachel
TV: DVD’s, Netflix, Chromecast
Internet: Free WiFi

 Zwembad: Sa Piscina (dorp)

 Dorp: 3 km

 Luchthaven: 79 km

 Restaurant: 3 km

 Supermarkt: 3 km

 Strand: 19 km

 Bedlinnen: inbegrepen

 Handdoeken: inbegrepen

 Logies (zonder ontbijt)

Sfeer

RESERVEER APPARTEMENT OLIVA

PLATTEGROND

Can Elisa – een oase van rust & natuur in Tàrbena

Interesse? Een vraag? Neem gerust contact met ons op, we staan je graag te woord.