Update: Tijdje geleden………

Zo, dat is alweer even geleden dat jullie van ons gehoord hebben via een blog, sorry!  Lo siento!

We plaatsen regelmatig foto’s en verhalen op onze Facebook en Instagram pagina’s maar deze zijn meestal wat kort 😉 .  Volgen jullie ons al op onze social kanalen?

Hoe gaat het met jullie?  We hopen dat jullie allemaal in goede gezondheid verkeren. Met ons gaat het goed!

2019 was voor ons een geweldig jaar! Wat is de verhuur van de appartementen Almendra en Oliva goed gegaan. Wat zijn we daar trots op! En daarvoor willen we jullie enorm bedanken!  Dat jullie bij ons zijn verbleven en/of ons hebben gepromoot bij jullie vrienden en familie. En dat sommige van jullie al voor een 2e of 3e keer zijn teruggekomen. Echt geweldig!

En 2019 konden we niet beter afsluiten met het verkrijgen van de vergunning van onze nieuwe verhuur accommodatie. Een nieuw project:) Onze nieuwe Can Elisa Glamping Safari tent.

Dit project, de bouw van de luxe glamping tent, zijn we gestart in de maanden december, januari en februari. Het ‘laagseizoen’. Kleine nadruk op ‘laagseizoen’ ‘ want eigenlijk ontvangen we het hele jaar door gasten. Elk seizoen is prachtig en het hele jaar door is het mooi weer en schijnt de zon. ️

Wow … wat hebben we de afgelopen periode hard gewerkt om gereed te zijn voor het nieuwe verhuurseizoen. Ons streven was om begin maart klaar te zijn. We hebben de deadline gehaald, de glamping tent is klaar! Hij is zo gaaf geworden! Binnenkort zullen we hier meer over delen! Neem alvast een kijkje op: https://www.canelisa.com/glamping-in-spanje-luxe-kamperen-in-een-safari-tent/

En toen, in maart, we waren er helemaal klaar voor, toen werd het stil, heel stil….

Het is hier altijd stil, maar de stilte die nu heerst is ook nieuw voor ons……het is stiller dan stil….geen geroezemoes van de kust, geen vliegtuigen, geen mailtjes die binnenkomen met nieuwe boekingen, helemaal niks.

Gelukkig hebben we het geluid van de natuur.  Het gekletter van de regen, het geruis van de wind door de bomen, het gezang van de vogels, het gezoem van de hommels en bijen. 

S’nachts in de verte het geluid en geraas van de wilde zwijnen.  Een vos die bij de achterdeur verschijnt…..de natuur is prachtig……..

Sinds de Spaanse lockdown lijkt het wel of het weer ons helpt binnen te blijven….

We hebben veel regenachtige en bewolkte dagen gehad…..het leek wel Nederlands weer ;-).

Terwijl januari en februari heerlijk warm waren is het de maanden maart en april nat en koud geweest…..de houtkachel hadden we zelfs nog regelmatig aan….. Ook in Spanje is er een gezegde over April in combinatie met het weer: En abril, aguas mil.

We genieten, maar we genieten meer als jullie/ onze gasten genieten. We hopen dat we jullie snel weer mogen ontvangen, op dit moment zijn we verplicht gesloten. Per 11 mei mogen we Spaanse gasten welkom heten … langzaam lijkt het allemaal weer wat beter te gaan.

We zitten niet stil, we gebruiken de tijd om ons plekje nog mooier te maken. Binnenkort zullen we jullie laten zien waarmee we bezig zijn!

Wat doen jullie in deze tijd, hebben jullie nog leuke tips? Zijn jullie al naar vakanties aan het kijken? Of plekken die je graag wil zien/ bezichtigen als het weer mag?  Willen jullie nog iets van ons weten? Over Can Elisa? De glamping safari tent? Wie wij zijn? De Spaanse lockdown? Ons leven? 

Laat het ons weten! Stel gerust jullie vragen?

Saludos!

Hasta pronto 

Jasper Y Linda 

Ps: gister heeft de Spaanse premier Sanchez nieuwe maatregelingen/versoepelingen afgekondigd. Zodra we hier het fijne van weten zullen we jullie informeren! Wie weet mogen we deze zomer gasten uit het buitenland ontvangen?