Warme zwoele dagen, heerlijke koele Spaanse nachten

Welkom zomer! ☀️
De ligging van Can Elisa Tàrbena is uniek: je hebt vanaf het terras een prachtig, onafgebroken uitzicht op de bergketen Sierra de Bernia. Als je het landgoed oploopt heb je een fantastisch uitzicht op zee en de stad Benidorm.

Bij Can Elisa geniet je volop van de zon, overdag kan je lekker luieren op de zonnebedden. ‘S avonds geniet je van de mooiste zonsondergangen.

De bergkam waar Can Elisa is gebouwd ligt aan de zeekant van de berg. Door deze verbinding met de zee hebben we de hele dag een verkoelende zeebries over ons land waaien. Aan schaduw hebben we ook gedacht! Aan de voorkant van de huisjes hebben we een pergola gebouwd, wat is hij mooi geworden en wat is het heerlijk vertoeven onder de pergola.

De appartementen blijven ondanks de warmte buiten heerlijk koel. De warmte wordt buiten gehouden door speciaal warmte werend glas. Daarnaast houden de buitenmuren (50cm dik) de warmte tegen en de koelte van de nacht juist vast. Can Elisa ligt namelijk op 500 meter hoogte, de nachten zijn dan ook lekker koel.

Toch op zoek naar verkoeling? Binnen 5 minuten lig je in het dorpszwembad in ons dorp Tàrbena. Binnen 15 minuten kan je in het verkoelende bergwater zwemmen bij fonts d’ Algar. Of je neemt binnen 30 minuten een heerlijke duik in zee.

Natuurlijk kan je je ook aan passen aan het Spaanse leven. Geniet tijdens de warmste uren van de dag van een uitgebreide lunch in een van de restaurantjes van Tàrbena en houd daarna een heerlijke siësta. Word je wakker als het weer wat koeler is ? en geniet je van het Spaanse avond leven. Het is tenslotte vakantie!
Niets moet, alles mag.

Geniet!
Saludos!
Jasper y Linda