Terugblik

Al is het nog niet het einde van het jaar, voor ons is het wel een speciale dag.
Vandaag, 1 jaar geleden, op mijn verjaardag (Linda), zijn we samen in de auto na een geweldige roadtrip aangekomen in Spanje bij ons huis Can Elisa in Tarbena. En dit keer voorgoed.

We komen al vanaf 2011 in Tarbena in Spanje en hebben in 2014 ons huis Can Elisa gekocht, we woonden en werkten nog in Nederland. Alle vakanties brachten we door in Spanje en alle vrije tijd die we hadden dachten we aan Spanje. Tot er een moment kwam dat we tegen elkaar zeiden; ‘Het is zover, we gaan emigreren!’

Zo begon ons avontuur op 27 november 2017. Al ons bezit hebben we in een grote vrachtwagen geladen en wij zijn er met een volgeladen auto achteraan gereden. Genieten van een 3 daagse roadtrip, voor onderweg 2 leuke hotelletjes geboekt. Koelbox vol, ouderwets cd’tjes luisteren en genieten van de tijd samen. Het voelt alsof we in het tv programma ‘Ik Vertek’ zitten. En als je dan na 2000 km de tolweg afgaat, het laatste stukje het binnenland inrijd, je in de verte je huis al ziet, de oprit oprijdt en dan ben je er…..kriebels in je buik. We zijn er! En we gaan niet meer weg. WOW. Dat is echt zo een gaaf gevoel.

En nu zijn we opeens alweer een jaar verder en een jaartje ouder;) Want zo voelt het…..de tijd is voorbij gevlogen maar wat zijn we aan het genieten! En wat hebben we veel gezien en gedaan. We hebben familie en vrienden uit Nederland op bezoek gehad, nieuwe mensen ontmoet, nieuwe vrienden gemaakt. Wandelen elke dag met onze hond Lola. Beginnen de dag samen met een kopje koffie. Ontdekken de omgeving, leren de Spaanse taal, passen ons aan aan de Spaanse cultuur.
En we maken Can Elisa elke dag een beetje mooier. Maar we hebben nog heel veel plannen en ideeën en die gaan we zeker uitvoeren. Als het niet vandaag is, dan zeker manaña!

Maar het meeste van alles is dat we genieten van de gasten die we hebben mogen ontvangen. Dat we de gasten zelf persoonlijk kunnen verwelkomen. Dat we deze fantastische plek en omgeving mogen en kunnen delen. Dat de huisjes voor de gasten als thuis voelen. En dat onze gasten met een glimlach vertrekken. Ze komen als gasten en vertrekken als vrienden. Een geweldig gevoel!
Jullie zijn welkom.

Tot snel,
Saludos!
Jasper y Linda

Wil je op de hoogte blijven van onze plannen, ideeën, ons Spaanse leven, volg ons dan op Facebook en/of Instagram.
Instagram: can_elisa_tarbena
Facebook: canelisatarbena